OVER ONS

Over Power1

Wat is power1?

We zijn gespecialiseerd in het maken van onderdelen en accessoires van topkwaliteit voor gerenommeerde modellen zoals Vespa, Zip en nog veel meer. 

Power1 Producten

Van essentiële onderdelen zoals knipperlichten en banden tot essentiële motoronderdelen zoals zuigers en cilinders, Power1 is uw nummer 1 merk voor eersteklas onderdelen die uw scooter niet alleen soepel laten lopen, maar ook de prestaties naar een hoger niveau tillen.

geschiedenis

Power1 ontstond als een apart merk onder de paraplu van Creco B.V. Met tijd, toewijding en een visie om uit te blinken, ontwikkelde Power1 zich tot een erkende naam binnen de scootergemeenschap in Nederland en daarbuiten.

In 2021 nam PePe Parts uit Heinenoord de fakkel over en nam de activiteiten van Creco B.V. over. Deze overgang markeerde een nieuw hoofdstuk in het Power1 verhaal, waarbij PePe Parts begon aan een reis van continu onderzoek en ontwikkeling. Ons doel is duidelijk: Power1-producten naar nieuwe hoogten brengen door innovatieve ontwerpen te introduceren en de prestatienormen van bestaande producten te verhogen.

power1 visie

Power1 staat voor innovatie. Ons toegewijde team van experts werkt elke dag aan nieuwe producten die niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze zelfs overtreffen. Of het nu gaat om het verfijnen van de efficiëntie van bestaande onderdelen of het ontwikkelen van geheel nieuwe oplossingen, Power1 is toegewijd aan het verleggen van de grenzen van wat mogelijk is in de wereld van scooter- en bromfietsonderdelen.

PePe parts

Kennis en ervaring is er genoeg bij PePe Parts, sinds 1920 is PePe Parts actief in de scooter branche binnen Nederland.  Na een aantal mooie samenwerkingen is PePe Parts uitgegroeit tot een internationale handelsonderneming.

nl_NLDutch